Zálogkölcsön
Új fizetési lehetőség
Árfolyamelőrejelzés
CornerHotel

Ékszer kereskedés
Pénzváltás átutalással is
MoneyGram
Törtarany
Previous Next Play Pause

A munka célja egy olyan szoftverrendszer kialakítása, mely meghatározott vállalati folyamatokból képes az adatokat begyűjteni, rendszerezni, feldolgozni és a vállalat céljai megvalósításának érdekében képes a vezetőség számára releváns kimutatásokat készíteni. A rendszer a következő modulokból tevődik össze:

1. Beszerzés, logisztika és készlet modul
 
A készlet modul lehetővé teszi a vállalaton belül teljes készletgazdálkodást (készletszint figyelés, optimalizálás), termékek beszerzési és értékesítési folyamatát valamint a termékek nyomon követését a logisztikai folyamat során. A modul lelke egy homogén központi termékhalmaz, melyet igény szerint többféle speciális termékké lehet formálni. A modul több más funkció mellett lehetővé teszi kedvezmények, beszerzési árlisták nyilvántartását és a leltározási folyamat lebonyolítását is. Ezen modul almodulja a karbantartási funkció, melynek feladata a kereskedésbe bekerülő javítások nyomonkövetése és menedzselése.
 
2. Kontrolling és döntéstámogatás modul
 
A modul segítségével lehetőség nyílik több verzióban üzleti terv elkészítésére, terv és tényadatok lekérdezésére és összehasonlítására valamint a menedzsment számára döntéstámogató kimutatások elkészítésére. A modul alfunkciója a statisztikai modul: ennek elsődleges feladata, hogy a vállalat vezetősége számára információkat szolgáltasson előre elkészített paraméterezhető lekérdezések formájában.
 
3. Vállalati CRM modul
 
A legfontosabb feladatai az ügyféltörzs adatok kezelése, kötelezettségek nyilvántartása, értékesítési folyamatok támogatása. A modul alfunkciója a súgó modul. Ez biztosítja, hogy a program használatával kapcsolatos összes tudnivalót közvetlenül el lehessen érni, ha valami kérdés merül fel pl. egy  bizonyos gomb használatával kapcsolatban, akkor a segítség rögtön a programban található.
 
4. Adatcsatoló, táv és csoportmunka modul
 
A modul biztosítja a biztonságos távoli kapcsolatot, az elektronikus levelezést és adatcsatolást. Az adatcsatoló modul lehetővé teszi, hogy a vállalatirányítási rendszer adataihoz külső programok is hozzáférjenek, illetve ez a modul képes különböző speciális formátumokba előre összekészítve adatokat szolgáltatni más rendszerek számára, pl.: könyvelés.

 

Zálogház

zaloghaz

Ragaszkodik az Ön számára kedves ékszereihez? Zálogosítson! Gyors és kényelmes megoldást kínálunk átmeneti pénzügyi gondjainak enyhítésére.

Kereskedés

kereskedes

Térjen be hozzánk és válogasson új és használt ékszereink, dísztárgyaink, porcelánjaink, festményeink közül. Ha eladni szeretne, nálunk akkor is jó helyen jár.

Részletek

Pénzváltás

Pénzváltó

Valutaváltás már nem csak a megszokott exkluzív környezetben! Forint alapú bankkártyával és átutalással is fizethet. Nem csak kényelmes, de a tranzakciók költségét csökkentheti

Részletek

MoneyGram

penzkuldes

Azonnal pénzt küldene vagy fogadna, akár a világ másik feléről is? Összeköttetés a világ 196 országával a MoneyGram pénzküldő rendszer segítségével.

Részletek

Könyvelés és Bérszámfejtés

konyveloiroda

Vállalkozása méretéből fakadóan nincs szükség saját könyvelői apparátusra. Bízza a munkát szakértőre! Ellátjuk számviteli, bérszámfejtői és egyéb adminisztratív feladatait.

Részletek

Corner Webshop

Corner Webshop

"Már a nap 24 órájában kiszolgáljuk Önt!" Webshopunkban arany, ezüst és egyéb ékszerek, márkás porcelánok és ezüst dísztárgyak kínálatából válogathat.

Részletek

Corner Hotel és Kávéház

Árfolyam előrejelzés