1551 kereskedesA CornerGroup üzleteiben és webáruházában (www.cornerwebshop.hu) a szép tárgyak rajongói igazi kincsekre lelhetnek. Forgalmazunk többek között új és felújított/használt arany ékszereket, zálogból visszamaradt arany- és ezüst ékszereket, illetve dísztárgyakat, eredeti Herendi, Zsolnay, Hollóházi és Aquincumi porcelánokat, festményeket, üveg és kristályárukat és egyéb régiségeket. Érdemes körülnéznie üzleteink valamelyikében, garantáljuk, hogy lesz olyan tárgy aktuális kínálatunkban, amely felkelti érdeklődését.

Fedezze fel hetente megújuló kínálatunkat a www.cornerwebshop.hu oldalon! Nincs többé korlátozva sem térben, sem időben. A nap 24 órájában kiszolgáljuk és akár 1 munkanapon belül postázzuk a megrendelt terméket, termékeket! Országos hálózatunknak köszönhetően pedig akár üzleteink valamelyikében is átveheti a megvásárolt árut, így Önt a visszaküldés költsége még akkor sem terheli, ha véletlenül nem az elképzeléseinek megfelelő az online kiválasztott termék!

Tevékenységi köreink:

  • Ékszer- és porcelán webáruház üzemeltetése
  • Törtarany felvásárlása
  • Ékszer és márkás porcelán felvásárlása
  • Ékszer, porcelán és egyéb műtárgyak értékesítése
  • Befektetési aranytömb forgalmazása
  • Ékszer, márkás porcelán, festmény, drágakő bizományba vétele
  • Ékszerjavítás

Amennyiben eladni kíván és nincs szüksége azonnal készpénzre, akkor a bizományos értékesítés az ideális megoldás az Ön számára. Ha rendelkezik olyan tárggyal, amelyet szívesen értékesítene, mi segítünk Önnek a vevő megtalálásában, legyen szó akár ékszerről, porcelánról vagy festményről. Az értékesítési folyamatról és a feltételekről érdeklődjön üzleteinkben! Azonnal szeretné kézhez venni az eladásra szánt termék ellenértékét? Ennek sincs akadálya! Nemcsak eladással, de felvásárlással is foglalkozunk. Ennek előnye a bizományos értékesítéssel szemben, hogy azonnal készpénzhez juthat.

Pályázatok

A Corner Trade Kft. pályázatot nyert „Vállalatirányítási rendszer kiépítése” címmel (GOP-2009-2.2.1.), melynek keretén belül ékszerüzleteink elavult szoftverrendszerét kívántuk a mai igényekhez mérten kialakítani.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 6.174.000 Ft.

Kivitelezés ideje: 2010.10.11.-2012.03.31.

Részletek


A Corner Trade Kft. pályázatot nyert „Mikro, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” címmel (GOP-2.1.1-II/A), melynek keretén belül a cég hardver állományát kívántuk a mai fejlett technikai igényekhez mérten kialakítani.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 3.557.576 Ft

Kivitelezés ideje: 2012.06.30. – 2012.12.31.