Zálogház

A záloghitelezés egy több évezredre visszatekintő hitelezési forma, amely akkor jelent azonnali megoldást az Ön számára, ha átmenetileg készpénzre van szüksége, illetve van olyan értéke (nemesfém, márkás porcelán), amelyet letétbe tud helyezni.

A CornerGroup országszerte kilenc város központjában várja ügyfeleit zálogfiókjaiban.

Amellett, hogy praktikus és időtakarékos megoldást kínálunk pénzügyi gondjai áthidalására záloghitelezés formájában, bizományosi értékesítéssel, ékszerek felvásárlásával, adás-vételével, ékszerjavítással és készítéssel is foglalkozunk. Régiségeket, festményeket és minőségi porcelánokat is forgalmazunk.

A hitelezés jogi hátteréről

A CORNER Záloghitel ZRt. zálogtárgy ellenében a zálogkölcsön folyósítását a hatályos jogszabályi előírások, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-I-P-29/2005.sz. határozata alapján és a kézi zálogtárgyakra-üzemeltetésre vonatkozó kezelési szabályzat szerint folytatja. A zálogkölcsön folyósításának feltételeit, annak mértékét, időtartamát, a lejárt és ki nem váltott zálogtárgyak értékesítési módját az általános szerződési feltételek, valamint a kezelési szabályzat szabályozza.

Zálogházaink címéről, nyitvatartási idejéről, telefonszámáról valamint elérhetőségéről itt tájékozódhat!